Nyheter

noimage

Bronse på "Thor Masters" i Danmark
Bronse på min første internasjonale seniorturnering og en uke treningssamling i Danmark.

Klarte å krige meg til en bronsemedalje på den internasjonale seniorturneringen "Thor masters" i Danmark. Det deltar flere medaljører fra EM og VM, og OL deltakere på dette stevnet, og jeg møter flere meriterte seniorbrytere:

1. Kamp: seier Teknisk Overlegenhet mot Sverige

2. Kamp: 4-2 seier mot Hellas ( OL deltaker 2008)

3. Kamp: 4-3 tap mot Finland (top 10 på FILA rankingen for senior, dvs top 10 i verden) En kamp dommerne dømte i       Finnens favør, og som jeg fort kunne ha vunnet.

4. Kamp: Bronsefinale mot Finland ( Bronse ungdoms EM 2010). Seier teknisk overlegenhet. 

 

Både jeg og trenerne var svært fornøyde. Dette var en av mine beste turneringer hittil, og jeg merker tydelig fremgang! Selv etter en knallhard oppbyggingsperiode, når kroppen er helt ødelagt, presterer jeg på høyt internasjonalt nivå i Senior, som sisteårs juniorbryter. Det jeg terper på på trening, klarer jeg å gjøre i matchene. Mange matcher vant jeg mot slutten, noe som viser at jeg er bedre trent og har en større vinnervilje enn motstanderene mine! Alt i alt en knall turnering! Gir meg selv et klapp på skuldra!

Hva som skjer fremover:

for øyeblikket er jeg på en 1ukes treningssamling i Danmark, sammen med Finland, Tyskland, Sverige, Danmark, Armenia, Tyrkia og Egypt. Mye egenteknikk og sparring står på programmet, og det blir holdt 2 økter dagen. På torsdag går turen hjem til Norge, hvor vi har vanlig trening i 10 dager ( 1 styrke/løpeøkt og 1 bryteøkt daglig). 17. Februar drar jeg til Ungarn med seniorlandslaget. 2 uker med knallhard trening med flere nasjoner på det Olympiske senteret i Tata. Det avsluttes med den prestisjefylte turneringen "Golden Grand Prix". Denne turneringen er jeg med på for å kjenne lære, men jeg skal inn og krige og gjøre mitt aller beste! Etter det går turen hjem til Kristiansund en uke, for å være med klubben frem til Senior NM i Tromsø. Kom gjerne innom og se hvordan vi topper formen til et av sesongens høydepunkter! 

 

Publisert 04.02.2014 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  admin
Source : 


  • x
  • x